Innkalling til Årsmøte 13.februar kl 18.00

Hovedstyret innkaller herved til årsmøte i IL Sandviken. Årsmøtet avholdes den 13.februar 2018 kl 1800 i klubbhuset, Øyjordsveien 6.

Ny hovedsponsor til breddelagene

Vi kan med glede meddele at IL Sandviken (håndball, basket og fotball bredde) har fått nok en hovedsponsor. Sponsoren er Privatmegleren Vikebø & Jørgensen.

Samarbeid med NFF Hordaland

Sandviken Toppfotball ser frem til å ta en enda større del i talentutviklingen på jentesiden i Hordaland.

Påmelding til Lerøy Sandviken jentecup er i gang!

I 2018 fyller Norges eldste og største jentecup 40 år og vi håper ditt lag ønsker å være med på feiringen. Jubileumscupen spilles helgene 10-11. mars og 17-18. mars på Stemmemyren, Liland og Åstveit. Påmeldingslink: https://www.profixio.com/reg/leroy-sandviken-jentecup-2018

IL Sandviken inviterer til klubbkveld

Torsdag 30. november fra 17:00 til 20:00 blir det klubbkveld på Stemmemyren.

Årets spiller

Da er sesongen 2017 over. Vi ønsker å takke for støtten som vi har fått gjennom året som har gått. Etter lørdagens kamp avsluttet vi sesongen med årsfest. Årets priser gikk til:

Sandvikens J17 reiste seg som fugl Føniks på Askøy

Etter et drama som bragte minnene tilbake til Skogsvåg 20. oktober 2016, stod Sandviken igjen som 2. divisjonsmestre i J17-klassen i Hordaland torsdag kveld. Vestsiden/Askøy ledet 2-0 et kvarter før slutt, men en inspirert Sandviken-sluttspurt sendte kampen til ekstraomganger og straffekonkurranse, som jentene fra Ytre Sandviken gikk seirende ut av.

IL Sandviken utvider samarbeidet med REMA 1000 Helleveien

Den observante Sandviken-tilhenger har trolig fått med seg at Rema 1000 Helleveien nylig ble en av to hovedsamarbeidspartnere for breddeavdelingene i IL Sandviken. Samarbeidet stopper imidlertid ikke der.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra ILSandviken

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift