Informasjonsskriv - Sandviken Akademiet

IL Sandviken planlegger å starte et Akademi for gutter og jenter fra 8-10. klasse, høsten 2017. Det vil bli tilbud om 2-3 fotballtreninger i uken og 1-2 økter med fokus på basis og styrketrening som gjelder for alle idretter; håndball, basket fotball, etc.

Klubben har i dag en FFO (fotballfritidsording), et tilbud for elever fra 3-7.klasse. Vi som klubb ønsker å fortsette det gode aktivitetstilbudet og ser viktigheten av å ta et ansvar for aktivitet, helse og trygghet også i ungdomsårene.

Påmelding, tid og sted

Vi er i dialog med ungdomsskolene i nærområdet, Rothaugen, Åstveit og Danielsen. Vi får ikke tilgang til høstens timeplaner før ut i juni og vil vente med påmelding til det er avklart. I utgangspunktet tenker vi å trene etter skoletid, men ser også på muligheten for å trene 1-2 ganger i uken før skoletid.

Treningene vil bli gjennomført på Stemmemyren idrettsarena. Vi har også mulighet for alternativ trening (basis og styrke) i klubbhuset og i lokalene til Sandviken fysioterapi og trening. En liten matbit, klesskift og trening vil til sammen være på 1.5 - 2 time pr gang.

Sportslig opplegg

- Treningen passer for alle uansett fotballferdigheter og ambisjoner

- Fokus på tekniske ferdigheter

- Holdninger, trygghet og samhold

- Skadeforebyggende trening, basis og styrke ? for alle idretter

Pris og tidspunkt

Påmeldingen vil være bindene 1. semester, fra august ? desember. Planlagt oppstart 16. august. I tillegg kommet en utstyrspakke på kr. 1.000,- ved oppstart som vil inneholde regnjakke, genser, bukse, t-skjorte, shorts og sokker.

1 dag i uken ? kr. 3250,- pr. semester.

2 dager i uken ? kr. 5.500,- pr. semester.

3 dager i uken - kr. 7.500,- pr. semester.

4 dager i uken ? kr. 9.000,- pr. semester.

Madeleine Giske er ansvarlig for organiseringen og det sportslige rundt Akademiet. Hun har spilt på toppnivå i 13 år, samt U og A landslag. Madeleine er ansatt i IL Sandviken som daglig leder for Toppfotball avdelingen og er også prosjektleder for kvalitetsklubb. Videre er hun spillerutvikler for damelaget i Fana og Personlig Trener.

Vi ønsker innspill og tilbakemelding på om dette kan være aktuelt for din klubb/lag og delta på fra høsten 2017. Vi stiller gjerne på et møte i deres klubb for å presentere konseptet og svare på spørsmål.

For spørsmål og interesse ta kontakt på madeleine@ilsandviken.no, mobil 41526828.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift