Nye hovedsponsorer for IL Sandviken Bredde

Vi kan med glede meddele at IL Sandviken (håndball, basket og fotball bredde) har fått to anerkjente og gode hovedsponsorer. Sponsorene er Rema 1000 Helleveien og Sandviken fysioterapi og trening

Midlene skal øremerkes klubbens målsetning om at alle lag i de ulike breddeavdelingene får finansiert spillertrøyer av klubben og at trenere/lagledere får lik bekledning (jakke/genser). Hvordan denne satsningen organiseres, vil klubben komme tilbake til innen kort tid. IL Sandviken er inne i en prosess som skal gjøre klubben til kvalitetsklubb, dette vil føre til en omorganisering av driften i klubben. Vi er da veldig fornøyde med å få store samarbeidspartnere på laget, som et av flere viktige ledd i klubbens utviklingsarbeid.

(Bilde: Morthen Hordvik-Hansen, kjøpmann Rema 1000 og Ronny Svendsen, nestleder IL Sandviken)

Morthen Hordvik, kjøpmann i Rema 1000 Helleveien, er svært fornøyd med å bli ny hovedsponsor for IL Sandviken: - Vi har alltid hatt et godt forhold til IL Sandviken og det er veldig kjekt å formalisere dette over en lengre periode. Vi håper midlene kan bidra til en enda sterkere klubbutvikling nå som klubben skal bli kvalitetsklubb.


(Bilde: Elin Aarestad Solheimsnes, daglig leder/eier Sandviken fysioterapi og trening og Ronny Svendsen, nestleder IL Sandviken

Elin Aarestad Solheimsnes, daglig leder Sandviken fysioterapi og trening, synes det er kjekt å støtte oppunder bredden og det arbeidet som legges ned blant alle de frivillige i klubben: - Vi er lokalisert i IL Sandviken sitt klubbhus og har et godt samarbeid med klubben allerede. Likevel er det fint å kunne sponse bredden i klubben slik at man kan styrke klubbtilhørighet og klubbidentitet.

IL Sandviken ønsker REMA 1000 & Sandviken fysioterapi og trening velkommen til klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift