IL Sandviken utvider samarbeidet med REMA 1000 Helleveien

Den observante Sandviken-tilhenger har trolig fått med seg at Rema 1000 Helleveien nylig ble en av to hovedsamarbeidspartnere for breddeavdelingene i IL Sandviken. Samarbeidet stopper imidlertid ikke der.

Fra og med oktober kan man finne flere IL Sandviken-artikler til salgs på REMA 1000 i Helleveien, inkludert kaffekrus, termokopper, matbokser, drikkeflasker og paraplyer. Leder i IL Sandviken, Pål Solheimsnes, og kjøpmann Morthen Hordvik-Hansen er veldig fornøyde med videreutviklingen av samarbeidet. Dette er et stort løft for klubben sier Solheimsnes, som er av den oppfatning at IL Sandviken-effekter vil skape større klubbidentitet og klubbtilhørighet for medlemmene og andre som er bosatt i nærområdet. Solheimsnes påpeker at IL Sandviken driver breddeidrett innen fotball, håndball og basket. Klubben har til sammen cirka 50 lag og nær 1000 medlemmer.

Alt overskudd fra salg av IL Sandviken-effekter på Rema 1000 i Helleveien øremerkes videre breddesatsing.

Med på laget har IL Sandviken og Rema 1000 Helleveien fått med seg Reflex Promotion som, representert ved salgskonsulent Rolf Hodne, takker for tilliten og har levert produkter av ypperste kvalitet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift