ILSandviken

Støtt oss med Grasrotandelen din

Støtt oss med Grasrotandelen din

Tipper du? Støtt Idrettslaget Sandviken via grasrotandelen! Det koster ikke deg noe, og betyr mye for idrettslagets arbeid!

Mange gode venner av Sandviken gir grasrotandelen til klubben - hvor den kommer godt med i arbeidet for unge i bydelen. Her kan du se hvor mange som støtter idrettslaget gjennom grasrotandelen og hvordan det monner for aktivitetene våre.  

Hva er grasrotandelen?

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til støtte for breddeidretten i Idrettslaget Sandviken. Dette er mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av din innsats gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Alt du trenger å gjøre er å registrere IL Sandviken som mottaker for grasrotandelen på spillerkortet ditt. Tipper du for 100 kroner, går 5 kroner til Sandviken. Vinner du, er gevinsten din.

IL Sandviken ser gjerne at de som tipper samtidig støtter breddeidretten i bydelen. Vi trenger all den støtte vi kan få i arbeidet for å fremme sunn idrett, trygge miljø og gode holdninger til bydelens unge jenter og gutter. IL Sandviken er viktig for nærmiljøet vårt.

Dessverre er det nå tyngre enn på mange år å drive et idrettslag. Grasrotandelen skal erstatte inntekter idrettslag og andre organisasjoner har hatt tidligere. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Det er bare Norsk Tipping som "tjener" på de som ikke gir bort grasrotandelen sin.

Hvordan gi grasrotandelen til Sandviken?

Idrettslaget Sandviken må registreres sammen med spillerkortet ditt. Det kan du gjøre når som helst - jo før, jo bedre. Du kan gjøre det på én av følgende måter:

1. Hos en spillerkommisjonær: Gi kommisjonæren beskjed om at du vil støtte IDRETTSLAGET SANDVIKEN, organisasjonsnummer 983 397 182. Ha gjerne med deg en utskrift av strekkoden og spillerkortet ditt om du har det

2. Via SMS: Send tekstmelding: GRASROTANDELEN 983 397 182 til telefonnummer 2020 (tjenesten er gratis

3. Via internett: Gå inn på www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no og velg Idrettslaget Sandviken, organisasjonsnummer 983 397 182.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Takk for at du støtter Idrettslaget Sandviken via grasrotandelen!

Her kan du se hvor mange som har gitt sin støtte til idrettslaget og hvor mye som er kommet inn.

Tusen takk for din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift