Serieturnering på Nye Stemmemyren

IL Sandviken arrangerte serieturnering for sentrumssonen lørdag 30. september. Til tross for at værgudene ikke spilte helt på lag, storkoste nærmere 500 gutter og jenter i 8- og 9-årsalderen seg i Ytre Sandvikens nye storstue.

Totalt 64 lag var påmeldt til sesongens siste serieturnering, og arrangørene hadde rigget til ikke mindre enn 11 5er-baner på Stemmemyren stadion og Stemmemyren 2, eller "Breddebanen", som den nye kunstgressbanen vis-a-vis svømmehallen er blitt døpt av idrettsbyråd Pål Hafstad Thorsen. Ingen liten logistikkoperasjon, foreldrene på 2008- og 2009-lagene hadde påtatt seg her altså, der særlig transport av 5er-mål fra Åstveit til Stemmemyren la beslag på både tid og ildsjeler.

Nærmere 100 kamper ble avviklet mellom 09:00 og 14:00 denne lørdagen, og arrangementsansvarlig Ronny Svendsen anslår at over 1500 mennesker var innom portene på Stemmemyren i løpet av de fem timene - et arrangement i samme størrelsesorden som åpningen av anlegget i august, altså. Med overbygget tribune la været ingen demper på stemningen for de fremmøtte. På gamle Stemmen kunne dette derimot ha utviklet seg til en sur fornøyelse, så her fikk vi en god test på hva det nye anlegget betyr også for breddefotballen i sentrum. Sandvikens egne lag markerte seg også i denne turneringen, med 3 lag påmeldt i både G2008 og G2009-klassen, samt to lag påmeldt i J2009-klassen (Sandviken Rangers og Sandviken Hotspurs, se bilde over). Det gror godt i de yngre rekker, ikke bare i Ytre Sandviken men i Bergenhus og omegn for øvrig, og det ble rapportert om underholdende fotball på samtlige baner.

IL Sandviken retter en stor takk til gjengen som stod for den praktiske gjennomføringen av dette vellykkede arrangementet, fortrinnsvis foreldregruppene rundt 2008 og 2009-årgangene, stødig veiledet av arrangementsansvarlig Ronny Svendsen og Rita Knappen.

IL Sandviken takker også sine samarbeidspartnere REMA 1000 Helleveien, Sandviken fysioterapi og Coca Cola for bidragene til arrangementet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift