Ny hovedsponsor til breddelagene

Vi kan med glede meddele at IL Sandviken (håndball, basket og fotball bredde) har fått nok en hovedsponsor. Sponsoren er Privatmegleren Vikebø & Jørgensen.

Klubben har i høst jobbet med å få på plass en stor og solid hovedsponsor. Vi er derfor veldig glad for at Privatmegleren Vikebø & Jørgensen har valgt å gå inn som hovedsponsor for IL Sandviken Bredde. Midlene skal i første omgang øremerkes klubbens målsetning om at alle lag i de ulike breddeavdelingene får finansiert spillertrøyer av klubben, og at trenere/lagledere får lik bekledning (jakke/genser). Videre skal midlene også gå til spesifikke breddeprosjekt. Vi er veldig fornøyde med å få en så stor samarbeidspartner på laget. Bidraget fra Privatmegleren Vikebø & Jørgensen vil være viktig for klubbens fremtidige utviklingsarbeid. Noen av midlene fra Privatmegleren vil bli brukt til blant annet innkjøp av gode 3er baner til de minste fotball-lagene i klubben. Banene vil bli plassert og brukt på Dumpen, IL Sandviken sin egen bane.

Mathilde og Julie fra J2011 (fotball) viser hvordan klubbens hjemme- og bortetrøyer vil se ut.

Christer Vikebø og Tom Jørgensen bor selv i Ytre Sandviken. De synes det er kjekt at Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, som også omsetter boliger i området, kan bidra som hovedsamarbeidspartner for IL Sandviken Bredde.

Vikebø sier følgende: som forelder har jeg sett at tilbudet klubben gir barn og ungdom i nærområdet er viktig, den skaper trygge og gode aktiviteter. Jeg er også imponert over engasjementet til alle frivillige, som legger ned mye tid og krefter i å gi flotte og varierte tilbud til våre barn. Vi håper vår støtte kan bidra til at man får en enda sterkere klubbutvikling, samt at IL Sandviken kan fortsette med å gi gode tilbud til barn og unge fremover.

IL Sandviken ønsker Privatmegleren Vikebø & Jørgensen velkommen til klubben og ser frem til et godt samarbeid.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift